Autor |
SMOK |
@pablo Super Administrator
|
Dodane dnia 16-02-2007 22:58 |
|
|
"Czuwaj!!!
Serdecznie Zapraszam na XVI Rajd Podwawelskiego Smoka odbedzie sie on 16-18.03 w Krakowie w ZSOI nr 7 przy ul. Czarnogórskiej 14 (SP90)
Po raz kolejny organizujemy ten Rajd, w tym roku nawiązując do 750-lecia lokacji miasta Krakowa obrzędowość rajdu to Krakowskie Legendy. Mysle, ze kazdy kto choc raz byl na naszym rajdzie wyjechal pelen wspanialych wrazen.
Program w skrocie:
Piatek: kominek harcerski, gra nocna
Sobota: gra dzienna, zajecia popoludniowe, jak co roku wspanialy i chyba to na co kazdy czeka FESTIWAL, na ktorym przedstawiamy swoje scenki, zajecia nocne
Niedziela: jak zawsze apel konczacy z wspanialymi nagrodami, dyplomy
Dokladny plan, propozycje zajec znajduja sie w zalaczniku, to nasz folder przedstawiajacy Rajd (przygotowany do druku dwustronnego)
Zapraszamy Wszystkich, przekazcie informacje swoim srodowiskom bo przeciez im nas bedzie wiecej tym lepsza zabawa
Zapoznajcie sie z zalacznikiem tam sa wszystki informacje na temat Rajdu
Pamietajcie o zgloszeniach to bardzo wazne, jezeli ktorys z patroli nie zglosi sie w terminie z liczba osob, ktora wybiera sie na rajd - wowczas jezeli braknie nam plakietek braknie dla tych ktorzy nie zglosili sie w terminie - mysle ze kazdy z was zdaje sobie sprawe z tego jak wazne sa zgloszenia
XVI Rajdzie Podwawelskiego Smoka to Rajd organizowany przez 13 Szczep "Swarożyca" oraz Hufiec Kraków-Podgórze"
No to tutaj możecie jakieś pomysły zamieszczać |
|
Autor |
RE: SMOK |
~Krzysiek Użytkownik
|
Dodane dnia 17-02-2007 00:09 |
|
|
A postaram sie przyszwedac, w koncu to niedaleko 
......:::::: ROCK THIS WORLD ! ! ! ::::::...... |
|
Autor |
~dariaa Użytkownik
|
Dodane dnia 18-02-2007 11:37 |
|
|
rozmawiałam z pauliną o tym obrzędowym meldowaniu 
chodzi o to o czym rozmawialismy na zbiórce.. znaczy sie meldowanie nie tą stałą formułką tylko wymyśloną zgodną z obrzędowością smoka. Czyli np. Witaj wielka i nigdy nieprzezwycieżona druhno...... itp 
 |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 08-03-2007 22:12 |
|
|
kto jedzie na SMOKA? 
(\__/)
(O.o )
(> < )This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
Autor |
~dariaa Użytkownik
|
Dodane dnia 10-03-2007 07:46 |
|
|
ja na kawalek
 |
|
Autor |
@pablo Super Administrator
|
Dodane dnia 10-03-2007 11:11 |
|
|
ja na mniejszy kawałek |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 11-03-2007 15:28 |
|
|
he he he i SMOK podzielony na kawałeczki bo ja tez tylko na kawałeczek !
(\__/)
(O.o )
(> < )This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
Autor |
~dariaa Użytkownik
|
Dodane dnia 12-03-2007 16:45 |
|
|
ale i tak ja na najdłuższy kawałeczek więc wy sie nie odzywajcie
 |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 21-03-2007 19:07 |
|
|
Dareczku spisałas sie swietnie :*:*:*: <== buziaki za cierpliwosc
(\__/)
(O.o )
|