Autor |
Zaproszenie na wyjazdy |
~gstadnik Użytkownik
|
Dodane dnia 06-08-2007 22:44 |
|
|
Witajcie!
Wszystkich chętnych zapraszam 13 lub 14 sierpnia na wypad w skałki podkrakowskie. Dokładny termin do ustalenia, można więc podawać swoje propozycje. Cel oczywiście wybitnie wspinaczkowy.
I od razu druga informacja. W dniach 17-24 sierpnia organizuję wyjazd turystyczny w Bieszczady. Obecnie liczba uczestników wynosi 7 osób, więc jeszcze mogę zabrać ok. 3 osób. Jeśli ktoś jest zainteresowany, po szczegóły zapraszam na maila: gstadnik(at)interia.pl |
|
Autor |
RE: Zaproszenie na wyjazdy |
~BanzaJ Użytkownik
|
Dodane dnia 06-08-2007 22:47 |
|
|
w te bieszczady to bym pojechał ale kurcze do pracy chodze 
..."to co potepiamy u innych czesto znajdziemy we własnej duszy"....ale to nie mój cytat.....BanzaJ
Edytowane przez ~BanzaJ dnia 06-08-2007 22:47 |
|
Autor |
@pablo Super Administrator
|
Dodane dnia 07-08-2007 18:49 |
|
|
ja w bieszczady niestety nie, jak zwykle powrót do Krakowa związał się z zastaniem długiej listy spraw do zrobienia, w tym praca:/ ale skałeczki jestem chętny nawet na 2 dni ale znów moge pracować więc wtedy w grę wchodzi 1 dzień dam Grzesiu znać w sobotę , niedzielę
 |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 07-08-2007 19:00 |
|
|
no ja sie pisze na skałki na 100% b jakos tak bede w kobylanach , i mam nadzieje ze jednak spotkamy sie gdzies w Bieszczadach 
7 Festiwal Sztuk Róznych "Bieszczadzkie Anioły" ==> http://www.bieszczadzkieanioly.art.pl/program.html
(\__/)
(O.o )
(> < )This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
Autor |
~gstadnik Użytkownik
|
Dodane dnia 07-08-2007 20:36 |
|
|
Zmiana terminu wyjazdu w skałki jest jak najbardziej możliwa, więc podawajcie kiedy wam pasuje. Ja mam wolne do 16 sierpnia. Biwaczek to też dobry pomysł. A wyjazdu w Bieszczady już się nie mogę doczekać. |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 12-08-2007 11:43 |
|
|
i co z tymi kobylanami? nikt sie nie wybiera powspinac ? jak cos to dajcie znac, ja jade dzis i bede do srody wiec czekam na wiesci z góry dziekuje
(\__/)
(O.o )
(> < )This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
Autor |
|
Dodane dnia 12-08-2007 11:49 |
|
|
Ja niestety sie wybrać nie mogę, remont u Jacka... ale zyczę udanej zabawy.
 |
|
Autor |
~patyk Użytkownik
|
Dodane dnia 12-08-2007 13:34 |
|
|
zeby wam tylko nie padało... jak widać za oknem )) 
patyczek |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 15-08-2007 21:32 |
|
|
to fakt była piekna pogoda a w dolince kobylanskiej bardzo ładnie     spacery sie udały
a teraz czas zaczac przygotowania do BIESZCZAD   
(\__/)
(O.o )
|
Autor |
|
Dodane dnia 16-08-2007 12:34 |
|
|
miłej zabawy życzę, ja pozostaje przy pracach remontowo budowlanych i znów morze
 |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 16-08-2007 21:37 |
|
|
a dziekuje w imieniu Wzystkich !!
ale nad morze inni tez by chcieli jechac 
(\__/)
(O.o )
|
Autor |
|
Dodane dnia 17-08-2007 12:12 |
|
|
no to zapraszam problemu nie widzę, że tak powiem od soboty można wpadać chata wolna
 |
|
Autor |
@master88 Super Administrator
|
Dodane dnia 18-08-2007 22:32 |
|
|
ja tez chce nad morze !!!!  
Weź Nie Świruj... Chodź Na Plaże xD |
|
Autor |
~Basia Użytkownik
|
Dodane dnia 27-08-2007 20:47 |
|
|
koncert był bardzo klimatyczny ze tak powiem ale GOPRowcy lepsi  
(\__/)
(O.o )
|